Tortellinni cu carne si sos de rosii

de Miha in Tortellini, 12 Dec 2009 | 8291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu prosciutto
  • 4 rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2 catei usturoi
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellinni cu carne si sos de rosii:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat in 2, busuiocul, sare si piper.

Cand sosul este gata, se scoate usturoiul si se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se servesc fierbinti presarate cu cascaval ras din belsug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellinni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortellinni cu carne si sos de rosii